E-reciklaža primila nagradu Ambasador životne sredine

E-reciklaža se predstavila posetiocima sajma Eco Expo 2013 koji je održan u Belexpocentru 13. i 14. marta. Ovom prilikom je pojedincima koji su svojim radom pomogli da Srbija sačuva prirodni kapacitet, poboljšali svest o zaštiti životne sredine i podsticali investicije u reciklažnu industriju uručena prestižna nagrada „Ambasador životne sredine„.

Ministarka energetike i zaštite životne sredine takođe je primila ovu nagradu, a zatim je istu uručila ostalima koji su je zaslužili. Ovo laskavo priznanje, a koje se dodeljuje za najveću investiciju u okviru reciklažne industrije, primio je u ime kompanije naš generalni direktor Ninoslav Milenković. Ov nagradu primili su i: sekretar sekretarijata za zaštitu životne sredine grada Beograda Goran Trivan, presedavajući Poslovnog saveta Turske i jugoistočne evrope (DEIK) Sadula Spahioglu i Žarko Tarić ambasador dobre volje Udruženja kraljevskih porodica Afrike.

Prioritet razvoja Srbije biće zaštita životne sredine

Na samom otvaranju sajma Ministarka energetike, Zorana Mihajlović, rekla je da je jedan od prioriteta razvoja Srbije zaštita životne sredine zbog čega će ministarstvo unaprediti zakonodavni okvir u narednih nekoliko meseci. Detaljnije…

Na koferenciji uručena i nagrada Zeleni Oskar

Dodeljena je i nagrada „Zeleni oskar“ za pojedince i kompanije koji su pokazali značajna ulaganja u životnu sredinu. Ovu nagradu dobili su: Termoelektrana „Nikola Tesla„,Tehnološko-metaluški fakultet u Beogradu, Akvastatin, Ekostar pak, Grintek, Natura priroda resursi i Keseko.

Tokom dva dana održavanja sajma predstavljeno oko 20 novih tema iz različitih područja energetike i zaštite životne sredine, a predstavio se i niz organizacija koje se bave zaštitom životne sredine.

a predstavio se i niz organizacija koje se bave zaštitom životne sredine. – See more at: https://www.ereciklaza.com/vesti/eco-expo-2013-140/#sthash.stNsKMsJ.dpuf
Da pročitate više o trećoj Eco Expo konferenciji kliknite ovde
Da pogledajte galeriju slika Kliknite ovde

Besplatan odvoz EE otpada

Ukoliko imate otpad koji treba reciklirati kontaktirajte nas odmah na 0800085085 ili popunite formular na linku odvoz elektronskog otpada i ubrzo će vas pozvati naša služba za odvoz.


Za besplatno sakupljanje elektronskog otpada pozovite nas na 0800-085-085 ili popunite formular za odvoz otpada i mi ćemo se pobrinuti da se sav otpad reciklira na bezbedan i ekološki način