Otkup televizora i računara

reciklaza-tv-uredjajaRazvoj savremenog društva doveo je do munjevitog razvoja i sve veće zastupljenosti električnih uređaja u svakodnevnom životu. Oni se nalaze svuda oko nas, brzo im se unapređuju performance, sve češće se menjaju, pa automatski sve veći broj ovih uređaja spontano postaje zastarela oprema koja se više nikada neće koristiti.

Skoro svako domaćinstvo ima neki stari elektronski uredjaj koji je spreman za bacanje, a reciklaža je najbolji način njihovog pravilnog uklanjanja iz svakodnevnog života, kojim se čuva naše životno okruženje.

Najčešće korišćeni elektronski uređaji u domaćinstvima, a koji se istovremeno tehnički najbrže menjaju i usavršavaju su televizori i računari. Zbog toga predstavljaju najznačajniji elektronski otpad, jer ga ima u najvećim količinama, lako je dostupan, pa je potrebno ozbiljno pristupiti njegovom procesu reciklaže. Više možete pročitati na linkovima otkup starih televizora i otkupljivanje računara.

Dobra stvar je što se ovi električni uredjaji mogu dobrim delom reciklirati. To je često vrlo težak proces, jer se TV aparati i računari sastoje od različitih vrsta materijala, a reciklaža pojedinih materijala može zbog zagađenja biti i veoma opasna za životnu sredinu. Potrebno ih je prvo rasklopiti, zatim razdvojiti na sastavne komponente, uskladištiti dobijene komponente u zavisnosti od toga da li ih je moguće reciklirati ili ne i na kraju dostaviti na lokaciju za dalju preradu.

Jugo-Impex EER je fabrika reciklaže koja se bavi bezbednim uklanjanjem elektronskog otpada iz prirode. Ukoliko imate električne uređaje za reciklažu, pozovite nas na 0800-085-085 ili nam pošaljite e-mail na office@ereciklaza.com, a mi ćemo izvršiti otkup elektronskog otpada od vas.

Mi radimo odvoz vašeg električnog i elektronskog otpada koji dalje podvrgavamo reciklaži, a to podrazumeva dalji tretman sastavnih delova preuzetih uređaja i trajno uništavanje elektronskih podataka koji su se nalazili na opremi.

Kontakt

Pošaljite nam email
office@ereciklaza.com
Pozovite nas
0800-085-085
radnim danom od 09h do 16h!
Želite da postanete naš partner?
Pošaljite nam email sa vašim kontakt podacima