Ana Petrović Vukićević dobitnica nagrade Najevropljanin

Na svečanosti u Skupštini grada uručene su nagrade Najevropljanin za 2015, koju Prva evropska kuća tradicionalno dodeljuje za politiku, ekonomiju i privredu, kulturu i umetnost, preduzetništvo i menadžment. U oblasti ekologije i prerade otpada tu nagradu je dobila Ana Petrović Vukićević, predsednica Udruženja reciklera Srbije.

apv

Ana Petrović Vukićević ovu nagradu dobila je zbog istaknutih rezultata, doprinosa i zalaganja u oblasti ekologije i prerade otpada u svojoj dosadašnjoj karijeri.

Noseća ideja dodeljivanja nagrade „Najevropljanin godine“ je da se na atraktivan i pristupačan način najširoj javnosti približi proces evropskih integracija sa njegovim najvažnijim stubovima – politikom, ekonomijom i kulturom, kroz koje se maksimalno afirmišu napori koje pojedinci i organizacije čine na polju evropskih integracija. Najevropljane nominuju i biraju članovi Organizacionog odbora i izbornog saveta Prve evropske kuće, u saradnji sa većim brojem pretežno nepartijski orijentisanih građana.


Za besplatno sakupljanje elektronskog otpada pozovite nas na 0800-085-085 ili popunite formular za odvoz otpada i mi ćemo se pobrinuti da se sav otpad reciklira na bezbedan i ekološki način