Željko Sertić oduševljen najnovijom tehnologijom

Predsednik Privredne komore Srbije (PKS) Željko Sertić ocenio je danas da ne postoji važniji zadatak u Srbiji od povećanja privredne aktivnosti i stvaranja povoljnog privrednog ambijenta.

Sertić je u utorak 13. maja obišao je danas fabriku sa svojom delegacijom. Nakon posete rekao da je povoljan privredni ambijent potreban ne samo da bismo privukli strane investicije, već i da bi postojeće fabrike proširile svoje kapacitete, obim poslovanja i da bi tako bili stvoreni uslovi za novo zapošljavanje.

Posebno je naglasio ulogu fabrike kao društveno odgovorne kompanije koja, pored novih tehnologija, vodi računa o odnosu prema radnicima, njihovom standardu i odnosu prema društvenoj zajednici. Samim tim, otvara se mogućnost za 20.000 novih radnih mesta u razvoju reciklažne industrije.

Besplatno sakupljanje elektronskog i električnog otpada

Za besplatno sakupljanje elektronskog otpada pozovite nas na 0800-085-085 ili popunite formular za odvoz otpada i mi ćemo se pobrinuti da se sav otpad reciklira na bezbedan i ekološki način.


Za besplatno sakupljanje elektronskog otpada pozovite nas na 0800-085-085 ili popunite formular za odvoz otpada i mi ćemo se pobrinuti da se sav otpad reciklira na bezbedan i ekološki način