Zelene online igrice za decu

Deca sve više vremena provode na internetu. Iako roditelji pokušavaju da zaštite dete tako što će mu ograničiti ili možda potpuno zabraniti korišćenje mobilnih telefona, tableta i kompjutera, čini se da je edukacija bolji pristup. Umesto što se uzaludno trudite da preusmerite pažnju dece sa igrica na knjigu, pokušajte da spojite ove dve naizgled nepomirljive suprotnosti. Kako bismo Vam u tome i pomogli, predstavljamo Vam jedan interaktivni sajt i dve zelene online igrice uz koje će Vaše dete savladiti osnove reciklažnog procesa i shvatiti značaj redovne reciklaže.

Super Sorter

Kao što i samo ime sugeriše, Super Sorter će pomoći Vašem detetu sa nauči kako se sortira otpad. Igrica se odvija u reciklažnom postrojenju, a cilj je da se otpadni materijal, koji se pojavljuje na pokretnoj traci, sortira uz pomoć jedne od četiri mogućih tehnologija.
Igrica je prilagođena za decu osnovnoškolskog uzrasta, ali je vole čak i stariji.

PBS igrice o prirodi

Na PBS vebsajtu, pronaći ćete čitavu kolekciju igrica koje će Vaše dete podučavati o ekosistemima, vrstama ptica, sazvežđima, zemljištu i ostalim zelenim temama.
Igrice su idealne za decu osnovnoškolskog uzrasta.

Ranger Rick

Ranger Rick je interaktivni sajt na kome deca mogu da čitaju o različitim životinjskim vrstama, planetama, vrstama otpada, te da učestvuju u kvizovima i testiraju znanje. Osim toga, na sajtu se nalazi i mnoštvo igrica sa „zelenim“ temama.
Sajt je prilagođen za decu osnovnoškolskog uzrasta, a jedina njegova mana je što nije besplatan.

Ukoliko vas muči nedoumica šta biste sa ee-otpadom, budite slobodni da nas kontaktirate. Naše usluge uključuju:
Besplatan odvoz uredjaja na celom području Republike Srbije
Besplatan poziv broja telefona 0800-085-085 (9h – 20h) za savete u vezi vašeg EE otpada
Ako imate pitanja pošaljite nam mail na office@ereciklaza.com


Za besplatno sakupljanje elektronskog otpada pozovite nas na 0800-085-085 ili popunite formular za odvoz otpada i mi ćemo se pobrinuti da se sav otpad reciklira na bezbedan i ekološki način