Vujadin Šćekić – menadžer godine

Vujadin Šćekić, vlasnik i direktor naše kompanije dobio je prestižno priznanje za menadžera godine, a Jugoimpex za preduzeće godine na Evropskoj poslovnoj skupštini Međunarodnog Sokrates komiteta. Nagrada se odnosi na ekspandirani bakar, proizvod koji se izrađuje u livnici Jugoimpeksa, a pre svega je namenjen hemijskoj industriji.

Počasni smo član evropske biznis skupštine i dobijamo sve izveštaje o investicijama, dobili smo licencu Trade mark za poslovanje na evropskom tržištu i na ostvru. Na taj način naši proizvodi iz livnice će mnogo lakše doći do inostranog krajnjeg kupca. Dobili smo nagradu prvenstveno za dostignuće u metalurškom delu u našoj livnici, za proizvod koji se pre nije radio kod nas„, izjavio je Vujadin Šćekić na prijemu koji je gradonačelnik Niša organizovao ovim povodom.

Vujadin Šćekić osvrnuo se i na poslovanje naše kompanije u reciklažnoj industriji.

Što se tiče naše investicije u reciklažu električnog i elektronskog otpada, ja mislim da to više nije samo naša fabrika, već je to i realno državno dobro„, rekao je Šćekić.

Povodom dobijanja prestižne nagrade gradonačelnik Niša priredio je prigodan prijem u gradskoj kući gde je ujedno održana i prezentacija dosadašnjeg rada našeg preduzeća. Gradonačelnik Perišić rekao je da će se u narednom periodu truditi da poboljša odnos između uspešnih niških privrednika i države.

gradonacelnik-nisa-zoran-perisic

Ja sam tu da budem vaš servis i vaša spona prema ministarstvima i grad će uvek imati mogućnost da prepozna, da pomogne i da reaguje na onaj način koji najviše odgovara Nišlijama, jer to je zdravo tkivo Niša, oni koji su odlučili da ostanu, da ovde rade. Niko od njih nije otišao na Kipar, svi su oni ostali ovde„, izjavio je Zoran Perišić.

Reciklaža produžava život planete

Reciklaža produžava život planete zato dajte i Vi svoj doprinos. Ukoliko imate električne uređaje za reciklažu pozovite nas na 0800085085 ili popunite prijavni formular sa svojim podacima na linku Besplatan odvoz elektronskog otpada i naša služba za sakupljanje će vas kontaktirati.


Za besplatno sakupljanje elektronskog otpada pozovite nas na 0800-085-085 ili popunite formular za odvoz otpada i mi ćemo se pobrinuti da se sav otpad reciklira na bezbedan i ekološki način