Jugo Impex donirao kalorifere i pumpe ugroženima od poplave

U okviru akcije koju je pokrenulo Udruženje reciklera Srbije Jugo Impex aktivno učestvuje u pružanju pomoći ugroženima od poplave.

Iz preduzeća JUGO IMPEX Niš donirano je sledeće:

  • 8 komada monofaznih električnih kalorifera za isušivanje stambenih jedinica i to 6 komada od 3 kw i 2 kom od 4 kw sa istrujavanjem 3500 m³/h toplog vazduha.3 kom. benzinska agregata sa četvorotaktnim motorom snage 5 kw sa dva priključna mesta za napajanje električnih pumpi za crpljenje vode, napunjena bezolovnim benzinom i uljem.
  • 5 komada električnih potopnih – muljnih pumpi sa električnim provodnicima za crpljenje vode kapaciteta do 15 m³/h odnosno 250 l/min sa adapterima za prikjučak vatrogasnih creva sa mogućnošću crpljenja vode do dubine 4 m.
  • 3 komada benzinske crpne pumpe za vodu kapaciteta do 36 m³/h odnosno 600 l/min dopunjenih benzinom i uljem sa mogućnošću crpljena vode do visine 7m na udaljenosti do 32 m.

Napominjemo da su uputstva za upotrebu i garancije spakovane i predate zajedno sa uredjajima.

Besplatno sakupljanje elektronskog i električnog otpada

Za besplatno sakupljanje elektronskog otpada pozovite nas na 0800-085-085 ili popunite formular za odvoz otpada i mi ćemo se pobrinuti da se sav otpad reciklira na bezbedan i ekološki način.


Za besplatno sakupljanje elektronskog otpada pozovite nas na 0800-085-085 ili popunite formular za odvoz otpada i mi ćemo se pobrinuti da se sav otpad reciklira na bezbedan i ekološki način