E- reciklaža na Eco Expo sajmu 2018

E – reciklaža predstavlja svoje aktivnosti na “ECO EXPO 2018” Medjunarodnom sajmu zaštite životne sredine koji je u toku. Sajam je otvoren danas, 12. aprila i trajaće još i sutra, 13. aprila. Održava se u BEL EXPO centru, na Novom Beogradu, ulica Španskih boraca 74.

Organizator sajma je Privredna komora Zelena Srbija, koja i jeste osnovana radi ostvarivanja ciljeva u oblasti zaštite životne sredine, energetske, zelene gradnje, poboljšanje upravljanja otpadom i održive poljoprivrede. Sajam je dobra prilika da svim posetiocima predstavimo svoje aktivnost i da ih bolje upoznamo sa reciklažom elektronskog otpada.
Uporedo sa sajmom održaće se i konferencija sa medjunarodnim učešćem “Poglavlje XXVII – U susret realizaciji obaveza”. Teme na konferenciji biće organizovane u šest panela:

1. Klimatske promene, scenario adaptacionih mjera;
2. Energetika i životna sredina;
3. Vode – upravljanje vodama, kvalitet vode (prečišćavanje pitkih i otpadnih voda);
4. Otpad i sekundarne sirovine;
5. Informacione tehnologije i životna sredina („Zelena mreža“) u funkciji unapredjenja privrede i
6. Finansiranje projekata u oblasti životne sredine.

Ministar životne sredine otvorio je dogadjaj, aktivni učesnici su i ministri nadležni za energetiku, rudarstvo, poljoprivredu, šumarsto i vodoprivredu, kao i predstavnici državne uprave i lokalne samouprave. Takodje se očekuje i veliki broj predstavnika resornih ministarstava, predstavnika Evropske komisije, ambasada, stručnjaka u ovim oblastima, kao i posetilaca. Zemlja domaćin, odnosno zemlja partner na ovogodišnjem sajmu jeste Danska, kao jedna od najnaprednijih zemalja u EU.
Učesnici su i brojne vodeće kompanije iz navedenih oblasti, što otvara mogućnosti za poslovnu saradnju i angažmane. U organizaciji Privredne komore Zelene Srbije omogućeno je održavanje poslovnih sastanaka u formi B2B.

Ukoliko vas muči nedoumica šta biste sa ee-otpadom, budite slobodni da nas kontaktirate. Naše usluge uključuju:

  • Besplatan odvoz uredjaja na celom području Republike Srbije
  • Besplatan poziv broja telefona 0800-085-085 (9h – 20h) za savete u vezi vašeg EE otpada
  • Ako imate pitanja pošaljite nam mail na office@ereciklaza.com

Za besplatno sakupljanje elektronskog otpada pozovite nas na 0800-085-085 ili popunite formular za odvoz otpada i mi ćemo se pobrinuti da se sav otpad reciklira na bezbedan i ekološki način