E-reciklaža doprinosi edukaciji mladih

U petak, 30. novembra 2012. godine reciklažni centar Jugo-Impex E.E.R. d.o.o. je posetila Prehrambeno-tehnička škola. Učenike ove niške srednje škole predvodila je profesorka Lela Petković.

Sledećeg dana, fabriku su posetili i ekološki klub Knjaževačke gimnazije „Ekogim“ i Centar za održivu budućnost „Zelena zona“.

Na ovaj način, E-reciklaža doprinosi edukaciji mladih iz oblasti zaštite životne sredine, reciklaže i održivog razvoja.

Životna sredina ugrožena je nemarom ljudi. I to je jedna jako velika pretnja po zdravlje svih ljudi i mladi treba da se što više zalažu da se zaštita životne sredine uvede u svakodnevne ljudske navike. Potrebno je da pod hitno probude i razviju ekološku svest, stvore veoma visok nivo znanja koji je vezan za ekologiju i što je najvažnije od svega na primeru se uvere kako se opasan otpad prerađuje i uklanja iz prirodne sredine.

edukacija-mladih edukacija-mladih edukacija-mladih
Galeriju slika možete pogledati na našoj Facebook stranici

Besplatno odvozimo vaš elektronski i električni otpad

Ukoliko imate otpad koji treba reciklirati kontaktirajte nas odmah na 0800-085-085 ili popunite formular na linku odvoz elektronskog otpada i ubrzo će vas pozvati naša služba za odvoz.


Za besplatno sakupljanje elektronskog otpada pozovite nas na 0800-085-085 ili popunite formular za odvoz otpada i mi ćemo se pobrinuti da se sav otpad reciklira na bezbedan i ekološki način