Otkup elektronskog otpada

Ukoliko ste licencirani sakupljač, odnosno imate dozvolu za sakupljanje i transport opasnog otpada molim vas da pozovete broj 069668180 i zatražite komercijlane uslove uključujući i cene otkupa.

Ukoliko vam je potrebno da zbrinete svoj električni i elektronskih otpad možete naručiti besplatan odvoz za koji smo dužni da ga preuzmemo i odvezemo u roku od 14 dana od dana prijema zahteva.

Jugo Impex E.E.R je preduzeće licencirano za sakupljanje i transport, odnosno skladištenje i tretman vašeg elektronskog otpada. To znači da smo ovlašćeni da preuzmemo vaš EE otpad i izdamo vam odgovarajući knjigovodstveni dokument o upravljanju EE otpadom, koji vam omogućava da knjigovodstveno otpišete amortizovanu EE opremu. Obveznik koji je predao rashodovanu električnu i elektronsku opremu našoj kompaniji, o čemu poseduje potvrdu, ne obračunava PDV, jer oprema nema tržišnu vrednost. Detaljnije pročitajte ovde

Naše usluge uključuju i:

  • Besplatan odvoz uređaja na celom području Republike Srbije
  • Besplatan poziv broja telefona 0800-085-085 (9h – 20h) za savete u vezi vašeg EE otpada
  • Ako imate pitanja pošaljite nam mail na office@ereciklaza.com

Detaljni popis EE uredjaja možete pronaći na linku Kategorije EE otpada.
Za sve informacije o zakonskoj regulativi po pitanju elektronskog otpada posetite link Ministarstvo životne sredine i prostornog planiranja.

A ukoliko želite da se priključite našoj sakupljačkoj mreži i postanete licencirani sakupljač EE otpada, popunite formular na linku Sakupljanje elektronskog otpada.

Vozni park specijalizovanih vozila za transport Elektronskog otpada

Korisni linkovi: